Skip Navigation Linksראשי > תוספות > שונות > סושי שבעת המינים- מסעדת יוקו אונו
גליאנו פירנצה בגליל

סושי שבעת המינים- מסעדת יוקו אונו

סושי שבעת המינים- מסעדת יוקו אונו

תיאור המתכון

המתכון באדיבות מסעדת יוקו אונו - סושי בר ומסעדה יפנית כשרה,
ז'בוטינסקי 1, בניין מכבי, רמת גן.
03-7524666

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מבשלים אורז עם 2 כוסות מים כ- 25 דקות.
2. מערבבים 3 כפות חומץ אורז עם כפית סוכר ומוסיפים לאורז החם ומשאירים להתקרר.
2. מחלקים אצת נורי, לחצי ומניחים על מחצלת קטנה
4. לוקחים כדור אורז כ- 100 גרם ומשטחים על אצת הנורי.
5. מניחים במרכז רצועות דג סלמון, חצאי תמרים או כל אחת מחמשת המינים ומגלגלים בעדינות עד ליצירת צינור שאתו פורסים עם סכין חד ל- 6 או 8 טבעות.
ניתן לשלב ירקות בגוף הסושי.
6. טובלים בסויה מוסיפים מעט ג'ינג'ר וואסבי (חזרת יפנית) ונהנים.

אירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדהבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה