מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סביצה פלמידה

סביצה פלמידה

תיאור המתכון

באדיבות מסעדת שצופק






מרכיבים

אופן ההכנה

מפלטים את הדגים, או מבקשים לפלט אותם בחנות הדגים, יתקבל ק"ג פלה נקי ללא אדרות ועור.

חותכים את פילה הדג לקוביות בגודל 2X2 ס"מ ומשרים בחומץ למשך 7-8 דקות. החומץ "יבשל" את הדג והוא יהפוך ללבן.

מסננים ומעבירים את הדג המסונן לקערה, ומתבלים אותו ב- ½ כוס שמן זית, כוסברה קצוצה, ג'ינג'ר,פלפל החריף, במלח ובפלפל לבן לפי טעם.

לפני ההגשה מוסיפים את הגמבה, מערבבים, וזורים את טבעות הפלפל הירוק מעל.