קפה קר "איטליאנו"
- מתאים ל: 1 מנות
- זמן הכנה: 10 דקות
- רמת מיומנות: קל
מרכיבים
- מנת אספרסו (או כל כמות קטנה של קפה חזק).
- קרח.
- חלב.
- 1/4כוס שמנת.
- אבקת שוקו.
- אבקת קינמון.
אופן ההכנה
שופכים את הקרח והאספרסו אל הבלנדר כמו במתכון הקודם. מוסיפים חלב ומעט שמנת. מוסיפים שתיים-שלוש כפיות שוקו (לפי הטעם). מוסיפים מעט קינמון. מפעילים את הבלנדר, יש להשגיח משום שהשמנת עלולה להקציף מדי. שופכים לכוס, ניתן לקשט במקל קינמון.