מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט פאטוש – באדיבות זיו שוורץ – שף אגואה

סלט פאטוש – באדיבות זיו שוורץ – שף אגואה

סלט פאטוש – באדיבות זיו שוורץ – שף אגואה

תיאור המתכון

סלט לבנוני טעים וממש דל בקלוריות


מרכיבים

אופן ההכנה

להכנת הבורגול
מרתיחים מים בסיר קטן, מניחים את הבורגול בקערה, יוצקים את המים החמים כך שיכסו את הבורגול ועוד ס''מ. מכסים בנילון נצמד למשך חצי שעה מסירים את הכיסוי ומצננים.
מערבבים את חומרי הרוטב.
קוצצים את הירקות ואת הנענע קטן, מערבבים עם הבורגול ומתבלים ברוטב. מסדרים על צלחת הגשה ומקשטים בקרוטנים.