מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל

סורבה מיץ פטל שמח

<B>סורבה מיץ פטל שמח</B>

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנה

1. מכינים, בעזרת התרכיז והמים 3 כוסות מיץ פטל מתוק.
2. מעבירים בזהירות את התרכיז לתבנית מתכת קטנה של טוסטר אובן או לקערה גדולה יחסית. מכניסים למקפיא לחצי שעה. מוציאים, ומרסקים בעזרת מזלג את החלקים שקפאו. מוסיפים את הסוכריות ומחזירים למקפיא לחצי שעה נוספת. מוציאים ומרסקים שוב. סה''כ 3 פעמים.
3. שמים בקעריות יפות ומגישים לילדודס