מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק גספאצ'ו ועגבניות שרי על מצע גוואקמולי קייצי ורענן

מרק גספאצ'ו ועגבניות שרי על מצע גוואקמולי קייצי ורענן

מרק גספאצ'ו ועגבניות שרי על מצע גוואקמולי קייצי ורענן

תיאור המתכון

באדיבות השף רונן כהן ממסעדת "פאסיפיק" מלון קראון פלאזה תל-אביב



מרכיבים

אופן ההכנה

1. טוחנים את כל הירקות בבלנדר, מלבד אבוקדו, כוסברה ובצל סגול ומסננים במסננת דקה. מתבלים בשמן, מלח, פלפל ומיץ לימון ומכניסים לקירור למשך חצי שעה. מתקנים תיבול.
2. מכינים גוואקאמולי מקוביות אבוקדו, בצל סגול, לימון מלח ופלפל.
3. בעזרת שתי כפות יוצרים קנל- תלולית של הגוואקמולי ומניחים במרכז צלחת עמוקה.
4. יוצקים את המרק בעדינות מסביב לקנל עד שלושת רבעי גובה הגווקאמולי.

מקשטים עם תפרחת כוסברה וזילוף של שמן זית.