Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > מתכון לפסח: דג לברק עם סלט משאווייה וטחינה
ראצ'ה אירועים

מתכון לפסח: דג לברק עם סלט משאווייה וטחינה

מתכון לפסח: דג לברק עם סלט משאווייה וטחינה

תיאור המתכון

חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל והשף אבי ביטון, מגישים לרגל חג הפסח מנת דג חגיגית, יחד עם סלט משאווייה וטחינה גולמית. מנה מנצחת, קלת הכנה שתהווה מנה ראשונה או עיקרית נפלאה בשולחן הסדר. לאוכלי קטניות.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מתבלים את הדג במלח וצולים על הגריל או בתנור כ-5 דקות מכל צד.
2. פורסים את העגבניות, הבצל והפלפלים החריפים לקוביות וצולים אותם גם כן עד שמתרככים. חותכים לחתיכות קטנות ומועכים אותם מעט ומערבבים.
3. מתבלים במלח גס, פלפל ומעט לימון ומוסיפים מעל את הטחינה הגולמית.

אירוע חלבי כשר למהדרין - אלתרנתיב קפה מסעדהלאירועים מרגשים בתל אביב, עד 120 איש. כשר. מסעדת ראצ'ה