אמפנדס בשר

אמפנדס בשר

תיאור המתכון

מתכון גלילי מפסטיבל 'טעם בגליל'. באדיבות לה פמפה – סדנאות ואירוח בשרים גלילי - מצפה הילה

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנת הבצק:
לשים את כל החומרים ומחלקים לכדורים (כ-40 גרם לכדור), מרדדים כל כדור לבצק דק וממלאים במלית הרצויה כל בצק. מקפלים ומהדקים את הקצוות בתנועה סיבובית, אופים בתנור ב- 180 מעלות עד אשר ישחים, (כ-20 דקות).

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד שישחים, מוסיפים את הבשר ומתבלים. מביאים לרתיחה ומבשלים כ-45 דקות,
מקררים ומוסיפים את הביצה והזיתים.

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה