Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> פסטה עם ירוקים וגבינת רוקפור

פסטה עם ירוקים וגבינת רוקפור

פסטה עם ירוקים וגבינת רוקפור

תיאור המתכון

השף משה שגב, ממסעדת שגב ארט, חושף מתכון לפסטה ממטבח המסעדה
מנה שהיא ארוחה איטלקית פשוטה ומיוחדת במינה. בתיאבון.

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים את עלי הפסטה או הפטוצ'יני במים רותחים ומומלחים 7 דקות (4 דקות במידה ומדובר בפסטה טרייה).

הכנת הרוטב:
מחממים בסיר שמן זית ומטגנים בו קוביות זוקיני, שום וטימין, מוסיפים יין לבן ומביאים לרתיחה, לאחריה מוסיפים את השמנת המתוקה. מחכים שוב לרתיחה ומוסיפים את הברוקולי והגבינה, מערבבים עוד 4-5 דקות ומוסיפים את עלי התרד והמוסקט, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הצורך.

הגשה:
מעבירים את דפי הפסטה לתוך סיר הרוטב. מערבבים היטב ומעבירים לצלחות הגשה.
מפזרים מעט אגוזי לוז וחומץ בלסמי מצומצם ומגישים מיד.

המתכון באדיבות
מסעדת שגב ארט הרצליה שנקר 16, פינת החושלים, הרצליה פיתוח הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש