Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> מלבי שוק עם סירופ רימונים, קוקוס והמון אגוזים

מלבי שוק עם סירופ רימונים, קוקוס והמון אגוזים

מלבי שוק עם סירופ רימונים, קוקוס והמון אגוזים

תיאור המתכון

מתכון של השף משה שגב, ממסעדת שגב ארט

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר אחד מוסיפים חלב, שמנת ווניל ומבשלים יחד עד לרתיחה. מסננים את מקל הווניל לאחר 5 דקות בישול, ומוסיפים את הקורנפלור שהומס בחלב. מערבבים במטריפה ומכבים את האש.
מוזגים את נוזל המלבי לכוסות בכמות הרצויה להגשה. לצנן במקרר שעה לפחות טרם ההגשה או עד לקבלת מירקם יציב.
להגשה: מעל כל מלבי יוצקים 2 כפות של סירופ ומעט מי ורדים. מכסים בנדיבות באגוזים, קוקוס ובוטנים.

המתכון באדיבות
מסעדת שגב ארט הרצליה שנקר 16, פינת החושלים, הרצליה פיתוח הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדש