Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> אסאדו ברוטב ברביקיו

אסאדו ברוטב ברביקיו

אסאדו ברוטב ברביקיו

תיאור המתכון

שף קובי קטני ממסעדת הגריל הבשרית כינור בכיכר ירושלים מציג מתכון לאסאדו שש שעות ברוטב ברבקיו

מרכיבים

אופן ההכנה

צולים את הירקות על גריל פחמים או מחבת פסים ומעבירים לסיר עם שאר המרכיבים, מלבד הבשר, ומבשלים למשך שעתיים על חום נמוך.
לאחר שעתיים טוחנים את תכולת הסיר בבלנדר מוט ומסננים. על תבנית מניחים את בשר האסאדו ומוזגים עליו את רוטב הברבקיו. מכסים ומכניסים לתנור שחומם על 150 מעלות למשך ארבע שעות, יש למרוח כל חצי שעה את הרוטב על הבשר בעזרת מברשת סיליקון.

הערות

מומלץ להגיש לצד ירקות צלויים בתנור. בתיאבון.

המתכון באדיבות
מסעדת כינור דוד גן אלישבע, רחוב נורדואו, רובע א', אשדוד הצג טלפון