Skip Navigation Linksראשי > תוספות > סלטים צמחיים> סלט עלי ירוקים רענן בליווי תמרים, גבינת פטה כבשים וגאלה פיצוחים

סלט עלי ירוקים רענן בליווי תמרים, גבינת פטה כבשים וגאלה פיצוחים

סלט עלי ירוקים רענן בליווי תמרים, גבינת פטה כבשים וגאלה פיצוחים

תיאור המתכון

באדיבות השף חי שוורץ, מנהל הפרויקטים והחדשנות בחברת ISS ישראל ומנהל צוותCHEFS CLUB ISRAEL

מרכיבים

אופן ההכנה

1. שוטפים את עלי החסה, מייבשים היטב, עוטפים במגבת ומקררים עד למועד הגשה. לפני ההגשה, קורעים לחתיכות ושמים בקערה.
2. מערבבים פנימה את גבינת הפטה , כוסברה ,תמרים וגאלה הפיצוחים
3 .בצנצנת עם מכסה, מנערים יחד שמן זית , חומץ, מלח ופלפל, ושאר המרכיבים יוצקים על הסלט ,
4 .לפני ההגשה מפזרים מעל את שערות הבטטה .

הערות

מגישים כמה שיותר קרוב למועד הסעודה