Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> לקראת חג החנוכה: קיגל אגסי בוסק, חמוציות ופיסטוק

לקראת חג החנוכה: קיגל אגסי בוסק, חמוציות ופיסטוק

לקראת חג החנוכה: קיגל אגסי בוסק, חמוציות ופיסטוק

תיאור המתכון

לקראת חג החנוכה איש האגסים ,יובל בר-נר, המייצג מזה שנים את מועצת האגסים האמריקאית בישראל מציג בשיתוף עם השף חגי לרנר את המתכון המיוחד- קיגל אגסי בוסק, חמוציות ופיסטוק.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מבשלים את האטריות בסיר עם הרבה מים (מומלחים מעט) לפי ההוראות על השקית. שופכים את האטריות למסננת, מעל קערה גדולה או בכיור. שוטפים בהרבה מים קרים עד שהאטריות קרות לגמרי. מסננים משאריות המים.
2.בקערה גדולה מערבבים את האטריות עם כל יתר החומרים, עד אחידות.
3.מעבירים בזהירות לשתי תבניות אינגליש קייק. מעבירים לתנור שחומם מראש לחום 180 מע' . אופים במשך 40 דקות לערך, עד התייצבות והשחמה יפה. ניתן לבדוק עם קיסם כי התערובת אינה רטובה במרכז.
4.מגישים עם שמנת חמוצה או גלידה לפי הטעם.

במסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנהלחם בשר הרצליה אירועים חדש