מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכונים מיוחדים> לקראת חג החנוכה: "סופגניות" עם סלמון וסלסה של אגסי אנג'ו

לקראת חג החנוכה: "סופגניות" עם סלמון וסלסה של אגסי אנג'ו

לקראת חג החנוכה: "סופגניות" עם סלמון וסלסה של אגסי אנג'ו

תיאור המתכון

לקראת חג החנוכה איש האגסים ,יובל בר-נר, המייצג מזה שנים את מועצת האגסים האמריקאית בישראל מציג בשיתוף עם השף חגי לרנר את המתכון המיוחד-"סופגניות" עם סלמון וסלסה של אגסי אנג'ו.

מרכיבים

אופן ההכנה

1.מכינים את בצק הסופגניות: בקערה בינונית טורפים ביצה וחלב, מוסיפים את הקמח לקבלת בצק דביק. מוסיפים את כל יתר החומרים ומניחים מכוסה לעשר דקות.
2.במקביל מכינים את הסלסה. מערבבים את כל החומרים בקערית קטנה. הסלסה אמורה להיות חמוצה-מתוקה ופיקנטית מעט. טועמים ומתקנים תיבול בהתאם.
3.מחממים בסיר קטן שמן לטיגון עמוק.
4.בעזרת שתי כפיות מעבירים, מעבירים לתוך השמן החם, כמות של כפית מן התערובת בכל פעם. מטגנים במשך שתיים שלוש דקות עד הזהבה. מעבירים את הסופגניות לנייר סופג.
5.מגישים חם לצד הסלסה.