Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > טו באב: עוגת שוקולד

טו באב: עוגת שוקולד

טו באב: עוגת שוקולד

תיאור המתכון

רוברג מפנקים אותנו במתכון מנצח לזוגיות מוצלחת (וגם של עוגת שוקולד)

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים הכול ביחד, זהירות שלא יותר מדי
ומוסיפים:
25 מ"ל לתיבול הקפידו לחדש ולגוון (ליקר שוקולד / ברנדי)

בקערה אחרת:
4.5 יחידות רומנטיקה (ביצים-מקציפים)
75 גרם הבנה (סוכר)
מוסיפים לתערובת השוקולד המומס.

אופים בחום של 120 מעלות כשעה.
ולא לשכוח לא לתת לזה להתקרר או להישרף

המתכון באדיבות
מסעדת רוברג מושב ליבנים, ליבנים הצג טלפון