Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > ט"ו באב: עוגת שוקולד

ט"ו באב: עוגת שוקולד

ט"ו באב: עוגת שוקולד

תיאור המתכון

רוברג מפנקים אותנו במתכון מנצח לזוגיות מוצלחת (וגם של עוגת שוקולד)

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים הכול ביחד, זהירות שלא יותר מדי
ומוסיפים:
25 מ"ל לתיבול הקפידו לחדש ולגוון (ליקר שוקולד / ברנדי)

בקערה אחרת:
4.5 יחידות רומנטיקה (ביצים-מקציפים)
75 גרם הבנה (סוכר)
מוסיפים לתערובת השוקולד המומס.

אופים בחום של 120 מעלות כשעה.
ולא לשכוח לא לתת לזה להתקרר או להישרף

המתכון באדיבות
מסעדת רוברג מושב ליבנים, ליבנים הצג טלפון
לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה