Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פסח: חזה עוף צלוי בזיגוג משמש

פסח: חזה עוף צלוי בזיגוג משמש

פסח: חזה עוף צלוי בזיגוג משמש

תיאור המתכון

באדיבות שף עופר פישמן מקבוצת ISS ישראל (ISS Catering Services)

מרכיבים

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-190 מעלות, מרפדים תבנית ברדיד אלומיניום ומשמנים בכף שמן.
מחממים שמן במחבת, מוסיפים שום ומטגנים דקה עד הזהבה.
מוסיפים סוכר, ריבה וצ’ילי, מערבבים ומסירים מהאש. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את העוף בתבנית. יוצקים מעל את הזיגוג ואופים כ-15 דקות.
מומלץ להגיש על מצע אורז, ובליווי סלט ירוק מרענן.
בתיאבון!