פסח: פבלובה

פסח: פבלובה

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפסח: פבלובה ברמת מיומנות קשה - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

שמים בביין מארי (קערה שמתחממת מעל סיר עם מים חמים על אש קטנה, חשוב שהמים לא יגעו בקערה) את החלבונים והסוכר עד שהסוכר נמס.
מעבירים למיקסר ומקציפים עד שיש קצף קשה, מבריק וחזק.

למנות אישיות:
מניחים כף גדושה מהתערובת על מגש אפיה ומועכים את נחלק העליון כדי ליצור צורה כמו של קן.

למנה משפחתית:
ניתן לזלף עם שקית זילוף או פשוט לשפוך את כל התכולה למרכז המגש ולעצב כרצונכם (עיגול, מרובע, או כל צורה שתחפצו) מה שחשוב הוא לשמור על צורה קעורה, שתוכל להכיל את הקצפת והפירות.
אופים בתנור טורבו בטמפרטורה של 100מעלות במשך שעה.
איך יודעים שמוכן? מנסים להרים מהנייר, אם מתקלף בקלות- מוכן, אם נדבק משאירים עוד קצת.

חשוב!!!! כשמסיימים לאפות מיד להוציא מהתנור. לא להשאיר סגור בתנור חם.

מקציפים את החומרים לקצפת רכה.אפשר לשמור במקרר עד ההגשה.
לרוטב פירות יער - מבשלים את הכל על אש קטנה. המטרה שהפירות יתרככו, הסוכר ימס וחלק מהנוזלים יתאדה. בישול די קצר כדי להגיע לסמיכות בינונית, ולא כמו ריבה.
אם במקרה בישלנו יותר מידי ניתן להוסיף קצת מים כדי לדלל את הרוטב.
יש לקרר היטב.

הרכבה:
מרכיבים ממש לפני ההגשה כדי שהמרנג לא יספוג לחות ויהפוך לספוגי ורטוב.
מניחים את המרנג על צלחת הגשה יפה. שמים שכבה של קצפת,
מסדרים את הפירות יפה, שופכים מעט רוטב מעל כל אחד.
מגישים ונמסים מהמחמאות.
בתאבון!

המתכון באדיבות
בית קפה קפה יפו שוק הפשפשים עולי ציון 11, שוק הפשפשים, יפו הצג טלפון הזמן שולחן
לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה