פסח: עוגת שוקולד

פסח: עוגת שוקולד

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון לפסח: עוגת שוקולד ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים שוקולד וחמאה בקערה מעל סיר עם מים.
כשהכול נמס מוסיפים סוכר.
מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד אחרי השני, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים מצות טחונות ומלח.
אופים ב-170 מעלות,עוגה גדולה כ- 25 דקות, עוגות קטנות 17-13 דקות.
העוגות צריכות להיות רכות מבפנים, עם שוליים מגובשים.
לפני ההגשה מחממים מעט.
ניתן ורצוי להגיש עם רוטב שוקולד, גלידה ושקדים קלויים.

הערות

לעוגה ללא גלוטן ניתן להחליף את המצות הטחונות בשקדים טחונים.

המתכון באדיבות
בית קפה קפה יפו שוק הפשפשים עולי ציון 11, שוק הפשפשים, תל אביב הצג טלפון הזמן שולחן