אופן ההכנה ממיסים שוקולד וחמאה בקערה מעל סיר עם מים.
כשהכול נמס מוסיפים סוכר.
מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד אחרי השני, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים מצות טחונות ומלח.
אופים ב-170 מעלות,עוגה גדולה כ- 25 דקות, עוגות קטנות 17-13 דקות.
העוגות צריכות להיות רכות מבפנים, עם שוליים מגובשים.
לפני ההגשה מחממים מעט.
ניתן ורצוי להגיש עם רוטב שוקולד, גלידה ושקדים קלויים.
הערותלעוגה ללא גלוטן ניתן להחליף את המצות הטחונות בשקדים טחונים.
מתאים להכנה עם ילדים מתאים להגשה לילדים כשר
|
|