גפילטע פיש אדום

גפילטע פיש אדום

תיאור המתכון

½ ק''ג דג קרפיון חתוך לקוביות
( כדאי לבקש מהמוכר שינקה את הדג ויטחן במקום )
1 ביצה
1 כפית פרורי לחם
1 כפית שטוחה של סוכר
1 בצל
1 סלק קטן חתוך לקוביות
מלח ופלפל לפי הטעם

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מערבבים את הקרפיון הטחון עם הביצה ופרורי הלחם, יוצרים קציצות אובליות ( בצורת בייסבול )
2. מגרדים את הבצל בפומפיה וסוחטים ממנו את המים.
3. לוקחים סיר עם מים, מכניסים את הבצל, הסוכר, הסלק המלח והפלפל מבשלים עד לרתיחה, ומנמיכים את האש
4. מבשלים את הקציצות על אש נמוכה ½ שעה עד שהמים נגמרים.
ניתן להגיש קר