Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> ט"ו בשבט: חזה עוף צלוי בזיגוג משמש

ט"ו בשבט: חזה עוף צלוי בזיגוג משמש

ט"ו בשבט: חזה עוף צלוי בזיגוג משמש

תיאור המתכון

שף עופר פישמן מחברת ISS ישראל מציע מתכון נהדר עם פירות יבשים לכבוד ט"ו בשבט

מרכיבים

אופן ההכנה


מחממים תנור ל-190 מעלות, מרפדים תבנית ברדיד אלומיניום ומשמנים בכף שמן.
מחממים שמן במחבת, מוסיפים שום ומטגנים כדקה.
מוסיפים סוכר, ריבה, קוביות משמש וצ’ילי. מערבבים ומסירים מהאש. מתבלים במלח ופלפל (לפי הטעם).
מניחים את העוף בתבנית. יוצקים מעליו את הזיגוג ואופים כ-15 דקות. מגישים עם סלט ירוק.