Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> טלה ביין לבן וטעמי חורף

טלה ביין לבן וטעמי חורף

טלה ביין לבן וטעמי חורף

תיאור המתכון

לקראת ארוחת הפליאו במסעדת מרינדו עין גב- מתכון של הסופר דעאל שלו

מרכיבים

אופן ההכנה

1. סוגרים את חתיכות הצוואר במשך מספר דקות בשמן קוקוס, על אש גבוהה ובסיר ברזל כבד, מוציאים מהסיר ומניחים בצד.
2. קוצצים את הירקות גס ומאדים במשך עשר דקות, באותו הסיר.
3. מחזירים את נתחי הבשר ומארגנים יפה סביב.
4. מוסיפים חצי בקבוק יין לבן יבש, כף גדולה של חרדל דיז'ון, מלח, פלפל שחור, גרגירי חרדל ומביאים לרתיחה קלה.
5. מוסיפים מעל צרור הכוסברה.
6. מחממים תנור ל- 120 מעלות צלזיוס ומכניסים את הסיר לשעתיים.
7. מוציאים מהתנור ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת מרינדו עין גב מול הכניסה לקיבוץ עין גב, עין גב הצג טלפון