עוגיות תחרה

עוגיות תחרה

תיאור המתכון

לקראת שבועות או לפינוק עם הקפה-
עוגיות תחרה טעימות ויפות במיוחד של השפית קונדיטורית מירי זורגר

מרכיבים

אופן ההכנה

מרתיחים את הסוכר עם החמאה, הגלוקוזה והשמנת המתוקה. לבחוש היטב.
לערבב את השקדים עם הקמח בכלי נפרד.
להוסיף את תערובת השקדים לסיר הרותח לערבב היטב ולהביא לרתיחה נוספת. ולהסיר מהאש.
לזלוף כפיות קטנות מן התערובת לשקעים של התבנית סיליקון, או לזלוף כפיות קטנות מן התערובת על תבנית מרופדת במשטח סיליקון, לשמור על רווחים גדולים בין העוגיות.
לאפות כ 7 דקות בתנור שחומם מראש ל 175 מעלות.
לצנן את העוגיות לחלץ אותן מן התבנית או להפריד אותן ממשטח הסיליקון.
להמיס את השוקולד מן השמן לטבול כל עוגייה בשוקולד לכיסוי מחציתה.