גפילטע פיש בהגשה מיוחדת

גפילטע פיש בהגשה מיוחדת

תיאור המתכון

גפילטע פיש בהגשת גורמה מאת השפית מירי זורגר

מרכיבים

אופן ההכנה

טוחנים את פילה הדג פעמים מוסיפים לטחינה את הבצלים והגזר
מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב
פורסים נייר כסף ומעל מסדרים חופף ניילון נצמד
שמים את מסת הדגים במרכז מסדרים מקלות גזר ומגלגלים לרול בקוטר 4 ס"מ
מכינים כך את כל המסה
הכנת הציר
בסיר שמים את כל המצרכים מבשלים שעתים טועמים ומתקנים תיבול
בציר הדגים מבשלים כשעה את הרולים
מצננים ומקלפים את העטיפה
מקררים לילה פורסים ומגישים