מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > שיפודי סלמון בצ'ימצ'ורי על אורז בר

שיפודי סלמון בצ'ימצ'ורי על אורז בר

שיפודי סלמון בצ'ימצ'ורי על אורז בר

תיאור המתכון

באדיבות השף משה קצ'וקי ל'הדר סיטי טאואר' ר"ג

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן הכנה לשיפודים:
מתבלים את הסלמון בקורט מלח אטלנטי
קורט פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית ומיץ הלימון ומשפדים.
צולים במחבת טפלון חמה מאוד למשך 10 שניות מכל צד.

אופן הכנת האורז:
את האורז בר מבשלים במים למשך שעה וחצי עד לריכוך מלא.
מחממים סיר עם 2 כפות שמן זית ומטגנים קלות את האורז הלבן. מוסיפים 1 כפית מלח שולחן ואת השלוש כוסות מים רותחים.
מערבבים טוב מכסים את הסיר ומורידים מהאש (מוכן לאחר 20 דקות ללא אש דולקת). מערבבים יחד את האורז הלבן עם האורז בר.

אופן הכנת הצ'ימיצ'ורי:
מערבבים את הפטרוזיליה, הפלפל האדום, בצל סגול, שום כתוש, חומץ, 3 כפות שמן זית, חצי כפית מלח שולחן, קורט שאטה חריפה והסוכר.