Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט קוסקוס מלא ירוק

סלט קוסקוס מלא ירוק

סלט קוסקוס מלא ירוק

תיאור המתכון

באדיבות פסקל פרץ-רובין – עיתונאית אוכל ומחברת ספרי

תוספת מהירה ועשירה בעשבי תיבול, המתאימה להגשה חגיגית.

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מכינים את הקוסקוס המלא ע"פ הוראות ההכנה שעל גבי השקית.

2. מחממים שמן (3 הכפות) במחבת רחבה ומטגנים את הבצל עד שקיפות.

3. מוסיפים חמוציות ומאדים תוך כדי ערבוב במשך 4-3 דקות.

4. מוסיפים את גרגרי הקוסקוס המלא, הפלפל מערבבים ומטגנים יחד 4-3 דקות.
מסירים מהאש ומעבירים לקערה.

5. מוסיפים בצל ירוק, אגוזים גרוסים, עשבי תיבול, 2 כפות שמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים.

6. טועמים ומתקנים תיבול.

הערות

מומלץ להכין עם קוסקוס מלא, המשלים את עושר טעמיו וערכיו התזונתייים של הסלט.
ניתן לגוון את הסלט בגרגירי רימונים, פירות מיובשים וכדומה.