ולנטיין: פסטיה 56

ולנטיין: פסטיה 56

תיאור המתכון

מתכון לכבוד ולנטיין באדיבות השף גבריאל אוחנה

מרכיבים

אופן ההכנה

מטגנים בצל עם שמן זית עד שמגיע להשחמה.
מוסיפים את הבשר הטחון עד שהוא מוכן
מוסיפים את התבלינים
מוסיפים את הפירות היבשים לכ 5 דקות עד שהתערובת אחידה ומוכנה.
מוסיפים את הסילאן ומעבירים למסננת לקירור ולהפרשת הנוזלים.
משמנים משטח עבודה עליו מניחים עלה פילו ומשמנים אותו קלות מוסיפים את העלה השני ומשמנים ואז את השלישי.
מחלקים את העלי פילו ל4 רבעים וחותכים
ממלאים בכל רבע 150 גרם מהתערובת ומקפלים(אפשר לשים את העלה בתוך קערית או קוקוט ואז מקבלים צורה יפה יותר)
מניחים על מגש אפיה ומכניסים לתנור 180 מעלות עד לקבלת הזהבה של הפילו
לפני ההגשה ניתן לפזר מעט אבקת סוכר ולהגיש עם סלט עלי ביבי.

המתכון באדיבות
מסעדת ביסטרו 56 קניון ארנה, הרצליה פיתוח הצג טלפון