Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלסת אבוקדו עם סלט עגבניות שרי

סלסת אבוקדו עם סלט עגבניות שרי

סלסת אבוקדו עם סלט עגבניות שרי

תיאור המתכון

מאת השפית קונדיטורית מירי זורגר

מרכיבים

אופן ההכנה

הכנת סלסת האבוקדו:
קולפים את האבוקדו ומועכים אותם במזלג.
מוסיפים לקערה את שאר רכיבי הסלסה ומערבבים היטב.
זולפים את הסלסה לכוסות קטנות ושקופות, ככף סלסה לכל כוס.

הכנת סלט העגבניות:
קוצצים את העגבניות ואת הבצל לקוביות אחידות.
מוסיפים את שאר רכיבי הסלט, מערבבים ומניחים לחצי שעה, לספיגת הטעמים.
מניחים חופן קרוטונים על סלסת האבוקדו שבכל אחת מהכוסות, ועליהם מניחים כף גדושה מסלט העגבניות.
מקשטים בקרוטונים נוספים ומגישים.