Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > דניס מטוגן על מצע סלט פתיתים צבעוני

דניס מטוגן על מצע סלט פתיתים צבעוני

דניס מטוגן על מצע  סלט פתיתים צבעוני

תיאור המתכון

באדיבות השפית מירי זורגר

מרכיבים

אופן ההכנה

את הפלטים של הדג מתבלים במלח פלפל מחממים שמן במחבת ומטגנים את הדגים עד להשחמה

הכנת הפתיתים:
מטגנים הבצל עד להשחמה קלה
מוספים את הפתיתים ומטגנים עד להשחמה
מוסיפים מים לפי הוראות היצרן מביאים לרתיחה מתבלים ומבשלים תוך כדי ערבוב עד שהפתיתים מוכנים
מצננים ומערבבים כל כמה ד' כדי שהפתיתים לא ידבקו
את מצרכי התוספת מערבבים ומניחים לחצי שעה לספיגת טעמים טועמים ומתקנים תיבול
מערבבים את הפתיתים עם התוספת

להגשה: שמים 2 כפות פתיתים ומטגנים את הדג מניחים מעל הסלט ומגישים מיד