Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> אוסובוקו עגל ביין וירקות

אוסובוקו עגל ביין וירקות

אוסובוקו עגל ביין וירקות

תיאור המתכון

מתכון מחמם של "מרינדו-הבשר מהגולן" לימי החורף הקרים

מרכיבים

אופן ההכנה

מכינים מחבת רחבה וסיר גדול
מקמחים את נתחי האוסובוקו
מפלפלים ומטגנים במחבת רחבה עם בצל בשמן זית עד שהנתחים מקבלים קליפה מכל הצדדים. מעבירים את הנתחים המטוגנים עם הבצל לסיר רחב ומפזרים את הירקות, השום והטימין ומוסיפים מלח.
יוצקים לתוך המחבת שבו טוגנו הנתחים, בקבוק יין, עלי דפנה, רסק עגבניות סילאן וציר העגל,
מערבבים היטב עם הנוזלים שהיו במחבת ומביאים לרתיחה.
יוצקים את הנוזלים על הבשר והירקות שבסיר עד שהנוזלים מכסים אותם כמעט לגמרי (במידה וחסרים נוזלים ניתן להוסיף ציר עגל)
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים שעתיים וחצי לפחות בסיר סגור
האוסובוקו מוכן כאשר הוא מתחיל להיפרד מהעצם
בחלק האחרון של הבישול ניתן לבשל ללא מכסה לצמצום הרוטב.

המתכון באדיבות
מסעדת מרינדו עין גב מול הכניסה לקיבוץ עין גב, עין גב הצג טלפון