Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני מרקים > מרק פיסטוקים קלויים

מרק פיסטוקים קלויים

מרק פיסטוקים קלויים

תיאור המתכון

באדיבות שף משה קצוקי, הדר סיטי טאואר ר"ג.
המרק שלפניכם אלגנטי, עדין ומיוחד. אם רוצים להכין אותו בגרסה חלבית, משתמשים במרק עוף פרווה. אם משתמשים בציר עוף אמיתי, מבשלים אותו עם מחמאה במקום חמאה, ועם שמנת מתוקה צמחית.

מרכיבים

אופן ההכנה

ממיסים בסיר את המחמאה ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים מעט.
מוסיפים את ציר העוף, עלי דפנה והאורז, ומבשלים עד לריכוך האורז. ממליחים ומפלפלים.
מוסיפים את הפיסטוק הקלוי ואת השמנת, ומבשלים למשך 10 דקות.
לפני ההגשה מוציאים את עלי הדפנה ומוסיפים את הסלרי, הפטרוזיליה והבצל ירוק.