מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> קארי ירקות כתומים בחלב קוקוס ובוטנים קלויים על מצע קוסקוס ארומתי

קארי ירקות כתומים בחלב קוקוס ובוטנים קלויים על מצע קוסקוס ארומתי

קארי ירקות כתומים בחלב קוקוס ובוטנים קלויים על מצע קוסקוס ארומתי

תיאור המתכון

המתכון באדיבות מאיה דרין, שפית ועיתונאית קולינאריה

מרכיבים

אופן ההכנה

לירקות - מערבבים את כל המרכיבים ופורשים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
צולים בתנור בחום בינוני של 180 מעלות במשך כ-30 דקות (תלוי בגודל הירקות).
לרוטב – מבשלים את כל המרכיבים בסיר קטן, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים יחדיו במשך כ-10 דקות.
מערבבים את הירקות עם הרוטב.
בהגשה – מסדרים מצע של קוסקוס מתובל, מסדרים מעל את הירקות ברוטב הקארי, מקשטים בעשבים ובבוטנים ומגישים מיד.