מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכונים ל-מנות ראשונות חמות> חנוכה: לביבות טונה, בטטה ותפוחי אדמה

חנוכה: לביבות טונה, בטטה ותפוחי אדמה

חנוכה: לביבות טונה, בטטה ותפוחי אדמה

תיאור המתכון

לכבוד חנוכה, מתכון מפתיע, טעים ופשוט להכנה של לביבות טונה ותפוחי אדמה ובטטה באדיבות סטארקיסט

מרכיבים

אופן ההכנה

מקלפים את תפוחי האדמה והבטטה לאחר שהצטננו מעט.
מעבדים את כל החומרים במעבד מזון, במהירות גבוהה.
משהים את התערובת כשעה במקרר.
מחממים את שמן הקנולה במחבת רחבה.
בעזרת כף מניחים מהתערובת בצלחת עם קמח ועוטפים כל לביבה בקמח.
יוצרים עיגולים ומשטחים אותם, ומניחים במחבת.
מטגנים כל צד עד קבלת צבע מושחם.
מניחים על נייר סופג וסופגים את שאריות השמן.
מגישים חם. מומלץ לצד רוטב של יוגורט ועירית.