Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חמין פירות יבשים וחומוס

חמין פירות יבשים וחומוס

חמין פירות יבשים וחומוס

תיאור המתכון

באדיבות השף משה קצ'וקי להדר סיטי טאואר רמת גן

מרכיבים

אופן ההכנה

בסיר גבוהה מחמים את השמן ומטגנים את הבצל עד לצבע זהוב, מוסיפים את שיני השום וקוביות הבשר ומטגנים יחד עד לסגירת הבשר.
מוסיפים את תפוחי האדמה ומטגנים קלות.
מוסיפים את הסילאן, גרגירי החומוס, המים ומרתיחים, מתבלים בכל חומרי הטעם ומבשלים למשך שעתיים.
בשלב שני מוסיפים את כל הפירות היבשים ומבשלים לעוד כחצי שעה.

מעבירים לפלטת שבת (אפשרות נוספת לתנור בחום של 110 מעלות או סיר חשמלי) למשך 24 שעות.

מומלץ להגיש בקדירה מרכזית ביום חורפי