סלט קינואה

סלט קינואה

תיאור המתכון

באדיבות Village Green תל אביב – מסעדה טבעונית

מרכיבים

אופן ההכנה

מבשלים במים בלבד את הקינואה. כשהיא מוכנה מוציאים אותה להתקרר בקערה רחבה.
אופים בתנור את הבטטה והחציל עם 6 כפות שמן הזית, וכן עם השום הפרוס וגבעול הרוזמרין –עד לריכוך. מוציאים להתקרר.
קולים מעט את האגוזים, עד שמתחיל לעלות ריחם הטוב.
פורסים דק את הכרובית, המלפפון והבצל.
מפרידים את עלי הנענע והפטרוזיליה.
כשהכל התקרר, מערבבים הכל בקערת ערבוב יחד עם הנענע והפטרוזיליה, האגוזים שקלינו, החמוציות, גרגרי החומוס והמלח והפלפל.
מעבירים לצלחת הגשה.

המתכון באדיבות
מסעדת ויליג' גרין יהודה הלוי 85, תל אביב הצג טלפון