Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> מתכון לחנוכה: לביבות 'Three colors'

מתכון לחנוכה: לביבות 'Three colors'

מתכון לחנוכה: לביבות 'Three colors'

תיאור המתכון

באדיבות השף משה קצ'וקי להדר סיטי טאואר רמת גן

מרכיבים

אופן ההכנה

את תפוחי האדמה מסננים וטוחנים לפירה במרקם חלק ומתבלים במלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט. מוסיפים את הביצים ושתי כפות שמן זית ומערבבים להומוגניות.
מחלקים את העיסה שנוצרה לשלושה כלים נפרדים, קערה אחת משאירים עם העיסה הבסיסית בקערה השנייה מערבבים את העיסה עם הסלק ובשלישית מערבבים עם התרד עד לקבלת מרקם אחיד בצבע.
מורחים את תבניות האלומיניום בשתי כפות שמן בצורה אחידה ומזלפים שש יחידות מכל צבע.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 20 דקות.

הערות

הגשה:
מוציאים את הלביבות מהתבנית ועורמים בשלושה צבעים...