Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > מתכוני סלטים > סלט ירקות עונתי עם נתחי טונה וגרנולת קוסקוס מלוחה

סלט ירקות עונתי עם נתחי טונה וגרנולת קוסקוס מלוחה

סלט ירקות עונתי עם נתחי טונה וגרנולת קוסקוס מלוחה

תיאור המתכון

המתכון באדיבות מאיה דרין, שפית ועיתונאית קולינאריה

מרכיבים

אופן ההכנה

מערבבים את כל מרכיבי הגרנולה ופורשים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.
קולים בתנור בחום בינוני נמוך של 170 מעלות במשך כ-15 דקות. מצננים לחלוטין.
מערבבים את כל מרכיבי הסלט למעט הטונה, הביצה והאנשובי.
מתבלים ברוטב, מקשטים בטונה, הביצה, האנשובי ובגרנולה.