Skip Navigation Linksראשי > משקאות > משקאות אלכוהולים> קוקטייל אפרסק, מנגו, תפוח וחמוציות

קוקטייל אפרסק, מנגו, תפוח וחמוציות

קוקטייל אפרסק, מנגו, תפוח וחמוציות

תיאור המתכון

מתכון לקוקטייל מרענן לסוף הקיץ של הברמן סובחי אבו-נחלה- מסעדת "דנטה", נצרת

מרכיבים

אופן ההכנה

בשייקר אחד מערבבים- סירופ אפרסק ווודקה תפוח עם 3 קוביות קרח
בשייקר נפרד מערבבים ליקר מנגו ומיץ חמוציות עם 3 קוביות קרח
ממלאים כוס אולדפאשן בקרח כתוש ומוזגים לתוכה את תכולת השייקרים יחד
מקשטים בשורש גרגירי הנחלים

המתכון באדיבות
מסעדת דנטה כיכר המעיין מול כנסיית הבשורה האורתודוכסית, נצרת הצג טלפון
B2