Skip Navigation Linksראשי > משקאות > משקאות אלכוהולים> קוקטייל אפרסק, מנגו, תפוח וחמוציות

קוקטייל אפרסק, מנגו, תפוח וחמוציות

קוקטייל אפרסק, מנגו, תפוח וחמוציות

תיאור המתכון

מתכון לקוקטייל מרענן לסוף הקיץ של הברמן סובחי אבו-נחלה- מסעדת "דנטה", נצרת

מרכיבים

אופן ההכנה

בשייקר אחד מערבבים- סירופ אפרסק ווודקה תפוח עם 3 קוביות קרח
בשייקר נפרד מערבבים ליקר מנגו ומיץ חמוציות עם 3 קוביות קרח
ממלאים כוס אולדפאשן בקרח כתוש ומוזגים לתוכה את תכולת השייקרים יחד
מקשטים בשורש גרגירי הנחלים

המתכון באדיבות
מסעדת דנטה כיכר המעיין מול כנסיית הבשורה האורתודוכסית, נצרת הצג טלפון