קציצות דגים עם סלט קישואים, נענע וגבינת פטה
תיאור המתכון
שף איל מרון, מסעדת 'טשרניחובסקי 6'
מרכיבים
- לקציצות
- 1 ק"ג פילה דג ים (לוקוס/ מוסר), קצוץ בסכין דק מאוד.
- 1 תפו"א גדול, מבושל וקלוף ומגורד בפומפייה (מעבירים למסננת לניקוז הנוזלים המיותרים)
- 4 שיני שום, כתושות
- 1/2 כוס פטרוזיליה, קצוצה דק
- 1/2 כוס כוסברה, קצוצה דק
- 2 כפיות מלח
- 1/2 כפית פלפל
- 1/2 פלפל חריף ללא גרעינים, קצוץ דק
- לסלט הקישואים
- 6 יחידות קישואים צעירים, חתוכים לאורך
- שמן זית
- מלח ים אטלנטי
- מעט פלפל
- חופן עלי נענע
- 150 גרם קוביות גבינת פטה
אופן ההכנה
קציצות:
1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומגלגלים לכדורים של כ-50 גרם.
2. מניחים במחבת ברזל כבדה או בגריל לכ-2 דקות, והופכים לצד שני.
סלט קישואים
3. מפזרים את הקישואים על נייר אפיה, ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל
4. מכניסים לתנור בחום של 250 מעלות, ואופים כ-7 דקות
5. שמים בקערה את הקישואים ומוסיפים עלי נענע קצוצים וקוביות גבינה.
מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.
הערות
אופן ההגשה:
שמים בצלחת עמוקה את סלט הקישואים ומעליו את הקציצות.
המתכון באדיבות
|
מסעדת טשרניחובסקי 6
טשרניחובסקי 5, תל אביב
הצג טלפון
03-6208729
|