Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > קציצות דגים עם סלט קישואים, נענע וגבינת פטה

קציצות דגים עם סלט קישואים, נענע וגבינת פטה

קציצות דגים עם סלט קישואים, נענע וגבינת פטה

תיאור המתכון

שף איל מרון, מסעדת 'טשרניחובסקי 6'

מרכיבים

אופן ההכנה

קציצות:
1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הקציצות ומגלגלים לכדורים של כ-50 גרם.
2. מניחים במחבת ברזל כבדה או בגריל לכ-2 דקות, והופכים לצד שני.
סלט קישואים
3. מפזרים את הקישואים על נייר אפיה, ומתבלים בשמן זית, מלח ופלפל
4. מכניסים לתנור בחום של 250 מעלות, ואופים כ-7 דקות
5. שמים בקערה את הקישואים ומוסיפים עלי נענע קצוצים וקוביות גבינה.
מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

הערות

אופן ההגשה:
שמים בצלחת עמוקה את סלט הקישואים ומעליו את הקציצות.

המתכון באדיבות
מסעדת טשרניחובסקי 6 טשרניחובסקי 5, תל אביב הצג טלפון