Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> פילה עגל צלוי נאשי ורוקט

פילה עגל צלוי נאשי ורוקט

פילה עגל צלוי נאשי ורוקט

תיאור המתכון

באדיבות צ'רלי פדידה- שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף"

מרכיבים

אופן ההכנה

מתבלים פילה עגל חלב במלח, פלפל, קורנית קצוצה ומעט שמן קנולה. מחממים מחבת בעלת תחתית עבה וכשהמחבת חמה צורבים את העגל מכל צדדיו ומכניסים לתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 180 מעלות למשך כ-8 דקות.
לאחר 8 דקות מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר ואז מעבירים למקרר עד לקירור מלא.
את פילה העגל הצלוי פורסים לפרוסות דקות מאוד ע"י סכין חדה ומניחים על צלחת הגשה.
מערבבים מיונז, חרדל, דבש ומעט מלח עד לאחידות ומזרזפים על פרוסות העגל. מתבלים את הרוקט במלח,פלפל, מיץ לימון ושמן זית ומניחים מעל הפרוסות עגל. צורבים את הנאשי במחבת בה צרבנו את פילה הבקר כך שהטעם של הפילה עגל חודר גם לנאשי ומסדרים את פרוסות הנאשי מעל עלי הרוקט ומגישים.

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון