Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> חזה עוף ברוטב קארי, חלב קוקוס ונאשי טמפורה

חזה עוף ברוטב קארי, חלב קוקוס ונאשי טמפורה

חזה עוף ברוטב קארי, חלב קוקוס ונאשי טמפורה

תיאור המתכון

באדיבות צ'רלי פדידה- שף מלון שרתון תל אביב ומסעדת "אוליב ליף"

מרכיבים

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם השמן. משחימים את העוף עד להזהבה יפה מכל הצדדים. מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד.
באותו השמן מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים שום וג'ינג'ר ומטגנים כדקה נוספת. מחזירים את העוף למחבת, מוסיפים יין לבן ומרחישים את המחבת כמה דקות עד לצמצום היין. מוסיפים את חלב הקוקוס ואת התבלינים ומבשלים כ 30 דקות להתמזגות הטעמים והתבלינים.
מפזרים את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם .

אופן הכנת הטאמפורה:
מניחים בקערה 3/4 עד כוס מים קרים ומוסיפים את הקמח, עמילן תירס וחלבון , מערבבים בעדינות עד להתחברות טובלים את הנאשי בבלילה ומטגנים בשמן חם ומגישים מיד

המתכון באדיבות
מסעדת אוליב ליף הירקון 115, מלון שרתון תל אביב, תל אביב הצג טלפון