מרק גיספצ'יו קר
- מתאים ל: 4 מנות
- רמת מיומנות: קל
תיאור המתכון
מתכון ספרדי הלקוח מהמטבח האנדלוסי. מוכר כמרק עגבניות קר ומתאים לתקופת הקיץ! בתיאבון :)
מרכיבים
- עגבניות 6
- מלפפונים 2
- פלפל אדום 1
- שום 2 שיניים
- בצל גדול
- סלרי 3 מקלות
- מיץ לימון חצי כוס
- מיץ עגבניות 3 כוסות
- מלח
- פלפל
- שמן זית
אופן ההכנה
טוחנים את הכל עם בלנד סטיק חוץ מהשמן
מסננים אלא אם כן רוצים מרקם גס
מחזירים לקערה ושוב טוחנים ומוסיפים שמן זית בהדרגה תוך כדי טחינה
מקררים שלוש שעות
להגשה יוצקים לקערת מרק
עם מקלות מלפפון
ו-3 קוביות קרח