מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכונים ל-בישול צמחוני> פלאפל קוסקוס, עדשים ואפונה על מצע סלט עגבניות חריף

פלאפל קוסקוס, עדשים ואפונה על מצע סלט עגבניות חריף

פלאפל קוסקוס, עדשים ואפונה על מצע סלט עגבניות חריף

תיאור המתכון

המתכון באדיבות מאיה דרין, שפית ועיתונאית קולינאריה

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מכינים סלט עגבניות חריף מכל מרכיבי הסלט.
2. במעבד מזון טוחנים את כל מרכיבי הפלאפל לעיסה חלקה (מלבד לשמן לטיגון).
3. מחממים שמן לטיגון עמוק, מגלגלים כדורי פלאפל בידיים נקיות ומשומנות מעט.
4. מטגנים את הכדורים במשך כ-5 דקות, בכל פעם כ-10 כדורים.
מערבבים מדי פעם את הכדורים בתוך השמן.
5. מספיגים שאריות שמן ומגישים חם לצד סלט עגבניות חריף.