Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני דגים ופירות ים > טריאנגולי מוסר עם אגוזי מקדמיה, אספרגוס וכמהין

טריאנגולי מוסר עם אגוזי מקדמיה, אספרגוס וכמהין

טריאנגולי מוסר עם אגוזי מקדמיה, אספרגוס וכמהין

תיאור המתכון

מנה מופלאה המוגשת במסעדת אל דנטה, באדיבות השף שוקי שוקרון, המבוססת על המטבח האיטלקי עם השפעה ים תיכונית. בתיאבון :)

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מחממים מחבת, מוספים שמן זית, חמאה ושמן כמהין.
2. כשהשמן והחמאה חמים, מוסיפים אספרגוס ואת אגוזי המקדמיה, מקפיצים אותם כמה שניות במחבת, ומוסיפים ציר ירקות. מבשלים כדקה, עד שהאספרגוס מתרכך מעט ואז מוסיפים את גבינת המסקרפונה ומחית הכמהין. מוסיפים מלח ופלפל.
3. מערבבים את הרוטב עד שהגבינה מקבלת מרקם אחיד ואין גושים, ומבשלים על אש נמוכה עוד כדקה עד שהרוטב מסמיך.

מוסיפים את הדג, מערבבים ומבשלים למשך כחצי דקה, מוסיפים את הפסטה (עשויה אל-דנטה), מערבבים היטב ומגישים

המתכון באדיבות
מסעדת אל-דנטה אוסישקין 50, ירושלים הצג טלפון הזמן שולחן
לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה