Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגיות> מקרוד (עוגיות סולת תמרים)

מקרוד (עוגיות סולת תמרים)

מקרוד (עוגיות סולת תמרים)

תיאור המתכון

אתר 2eat מציע מבחר גדול של מתכונים - מתכון למקרוד (עוגיות סולת תמרים) ברמת מיומנות קל - מתכון מעולה למנה טעימה.

מרכיבים

אופן ההכנה

הבצק: שמים במיקסר עם וו גיטרה את הסולת, הקמח, אבקת האפייה והשמן החם ומערבבים.
מוסיפים 2 כוסות מים ויוצרים בצק. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים ונותנים לו לנוח מעט.

המלית: מערבבים את כל החומרים עד לקבלת מחית אחידה. חוזרים אל הבצק, יוצרים עם 1/3 מהבצק מלבן בעובי 1 ס"מ ומורחים עליו את המלית. מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות של 2 ס"מ. את הפרוסות מטגנים בשמן עמוק עד שמזהיב.
לבסוף טובלים את העוגיות בסירופ.

סירופ קרמל: מרתיחים כוס מים ומוסיפים 3 כוסות סוכר, מערבבים, מוסיפים את הלימון הסחוט ומערבבים עד שנוצר קרמל.

המתכון באדיבות
מסעדת הצ'אנס פונדק הצ'אנס האחרון, כביש מס 1, ירושלים ים המלח , אלמוג הצג טלפון קופונים להצ'אנס