קרמבו על עוגיה

קרמבו על עוגיה

תיאור המתכון

באדיבות יוסי בולגרו –השף קונדיטור של Shell's- גורמה בוילה –גן אורנים

מרכיבים

אופן ההכנה

מקציפים את השמנת, עם האינסטנט פודינג והחלב עד שהיא מתייצבת.
במידה ומתחשק לכם טעם, מוסיפים 2 כפיות של טעם (ממרח נוגט,ממרח שוקולד, מחית פרי וכדומה).
* לא לערבב יותר מידי בכדי לא לפגוע ביציבות הקצפת.

הכינו שק זילוף עם צנטר חלק (מידה 14).
כעת סדרו את העוגיות על תבנית ומלאו את שק הזילוף בקצפת.
זלפו את הקצפת על העוגיה בתנועה סיבובית בגובה הרצוי (עדיף לא גבוה מידי בכדי שלא יפול).
כשסיימתם, הכניסו את הקרמבויים המזולפים להקפאה (עדיף לילה).
כשהקרמבויים קפואים מגיע שלב הציפוי.
המיסו שוקולד לבן/שחור לפי בחירתכם את השוקולד ממיסים במיקרו בפולסים של 10 שניות והוסיפו לו מעט חלב, בכדי שיהיה נוזלי מספיק לציפוי.
כעת הוציאו את הקרמבויים וצפו אותם.
כל עוד הציפוי רטוב אתם יכולים לפזר עליו תוספות יבשות כרצונכם (סוכריות צבעוניות, אגוזים מסוכרים, קוקוס וכדומה..)
רצוי להכניס את הקרמבויים להקפאה נוספת (מספיק חצי שעה), וכעת...
בתאבון ;)