מסעדות, הזמנת מקום במסעדה, חיפוש והמלצות על מסעדות בתי קפה וברים בישראל
Skip Navigation Linksראשי > מנות עיקריות > מתכוני בשר ועוף> המבורגר, פירה שום, בצלים מקורמלים ושורש פטרוזילה מתובל

המבורגר, פירה שום, בצלים מקורמלים ושורש פטרוזילה מתובל

המבורגר, פירה שום, בצלים מקורמלים ושורש פטרוזילה מתובל

תיאור המתכון

באדיבות שף יואב בר, מיזם CHEF TO GO

מרכיבים

אופן ההכנה

המבורגר
אופן ההכנה:
1. בקערה בינונית שמים את הבשר, הבצל, מי הסודה, המלח והפלפל, ומערבבים עד לקבלת עיסה אחידה.
2. יוצקים את העיסה לתוך רינג (טבעת עגולה) ויוצרים המבורגר.
3. מניחים את ההמבורגר על גריל פחמים עד שמגיעים למידת העשייה הרצויה.

פירה שום
אופן ההכנה:
1. בתבנית אפייה מניחים שיני שום, דבש, עלי טימין, אניס, מלח, פלפל ומעט שמן זית, ואופים בתנור שחומם מראש בטמפרטורה של 160 מעלות כ- 25 דקות.
2. מוציאים לתוך מעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.

תוספת
אופן ההכנה:
1. את הבצלים ושורש הפטרוזיליה מניחים בתבנית אפייה עם נייר פרגמנט.
2. מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל ומעט רוזמרין, ומכסים ברדיד אלומיניום.
3. אופים בתנור, שחומם מראש בטמפרטורה של 150 מעלות, במשך כ- 20 דקות.

הערות

אופן ההגשה:
מניחים את ההמבורגר על צלחת, עליו את פירה השום, ומסביב את התוספת.