Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני עוגות > עוגת טרפלס שוקולד

עוגת טרפלס שוקולד

עוגת טרפלס שוקולד

תיאור המתכון

מאת שף-קונדיטור יורם ממן ל'הדר סיטי טאואר' ר"ג

מרכיבים

אופן ההכנה

1. מקציפים את הביצים עם הסוכר.
2. ממיסים את המחמאה והשוקולד בבן מרי.
3. מערבבים את הביצים המוקצפות והשוקולד המומס, ומוסיפים קמח.
4. אופים כ- 20 דקות ומצננים במקרר.
5. מוסיפים לשוקולד המומס את שמנת הריץ'.
6. מוסיפים לתערובת את גרידת התפוז.
7. מערבבים לתערובת סמיכה, ומשטחים מעל עוגת הטראפלס.
8. מקפיאים וחותכים רק לאחר ההקפאה.