עוגת טרפלס שוקולד
תיאור המתכון
מאת שף-קונדיטור יורם ממן ל'הדר סיטי טאואר' ר"ג
מרכיבים
- חומרים:
- 5 ביצים שלמות
- 250 גרם שוקולד
- 150 גרם מחמאה
- 100 גרם סוכר
- 2 כפות קמח
- לטראפלס:
- 250 גרם שוקולד מומס בבן מרי
- 250 גרם שמנת ריץ' מחוממת מעט
- גרידת קליפת תפוז
אופן ההכנה
1. מקציפים את הביצים עם הסוכר.
2. ממיסים את המחמאה והשוקולד בבן מרי.
3. מערבבים את הביצים המוקצפות והשוקולד המומס, ומוסיפים קמח.
4. אופים כ- 20 דקות ומצננים במקרר.
5. מוסיפים לשוקולד המומס את שמנת הריץ'.
6. מוסיפים לתערובת את גרידת התפוז.
7. מערבבים לתערובת סמיכה, ומשטחים מעל עוגת הטראפלס.
8. מקפיאים וחותכים רק לאחר ההקפאה.