Skip Navigation Linksראשי > מנות ראשונות > תבשילים צמחוניים> שומר ממולא בקוסקוס, צימוקים, פקאן וחציל על תבשיל עגבניות

שומר ממולא בקוסקוס, צימוקים, פקאן וחציל על תבשיל עגבניות

שומר ממולא בקוסקוס, צימוקים, פקאן וחציל על תבשיל עגבניות

תיאור המתכון

שף יואב בר, מיזם CHEF TO GO

מרכיבים

אופן ההכנה

1. לקערה גדולה מכניסים את הקוסקוס, הצימוקים, המים, המלח, הפלפל ושמן הזית;מערבבים ומכסים כ-2 דקות בניילון נצמד.
2. לאחר מכן, מוסיפים לקערה את הפקאן והחצילים, ומערבבים.
3. ממלאים את השומר בתערובת.
4. מחממים שמן זית במחבת רחבה.
5. מוסיפים למחבת את העגבניות, השום והתבלינים, ומבשלים כ-10 דקות על אש נמוכה.
6. מוסיפים 1/2 כוס מים ומניחים את ראשי השומר, מנמיכים את הלהבה ומכסים עד לריכוך.