שבלול סלמון בלימון

שבלול סלמון בלימון

תיאור המתכון

באדיבות השף משה קצ'וקי ל'הדר סיטי טאואר' ר"ג

מרכיבים

אופן ההכנה

חותכים את הדג ל 4 רצועות לאורכו מתבלים בשמן זית ושמן שומשום 1/2 כפית משחת ווסאבי, 1 כף סוכר קורט פלפל לבן. מגלגלים את רצועות הסלמון המתובלות לצורת שבלול וצולים בתנור שחומם מראש לחום של 200 למשך כ 10 דקות.

לרוטב מיונז:
מערבבים את המיונז , אבקת הסוכר וחצי כפית משחת הוואסבי עד לקבלת מרקם הומוגני.

הגשה:
יוצקים את הרוטב בתחתית הצלחת, מניחים מעל את השבלול סלמון , מעליו מסדרים חופן סלט שורשים. מקשטים בנגיעות רוטב טריאקי.

לחם בשר הרצליה אירועים חדשבמסעדות או לקחת במשלוח - כבר 12 שנה - מקסיקנה