Skip Navigation Linksראשי > עוגות וקינוחים > מתכוני קינוחים> שבועות: קרם מסקרפונה פרג דובדבן

שבועות: קרם מסקרפונה פרג דובדבן

שבועות: קרם מסקרפונה פרג דובדבן

תיאור המתכון

לכבוד חג השבועות מסעדת ננה בר מפניקים אותנו במתכון מופלא של קינוח המשאיר טעם של עוד!

מרכיבים

אופן ההכנה

לקרם פטיסייר:
-מערבבים חלמון סוכר וקורנפלור למסה אחידה
-מרתיחים חלב בסיר קטן
-מבצעים השוואת טמפ' בין הביצים לחלב הרתוח על ידי שפיכה של שליש מכמות החלב לתערובת הביצים תוך כדי ערבוב מתמיד
-מעבירים חזרה לסיר עם שארית החלב את תערובת הביצים ומחזירים לבישול על אש בינונית תוך כדי ערבוב, על מנת להסמיך את התערובת עד מרקם של פודינג סמיך
-מרככים עלה ג'לטין במים קרים
-מסננים וסוחטים את עלה הג'לטין וממיסים בתערובת הפטיסייר
-מצננים לטמפ' החדר
-מקציפים את השמנת לקצפת יציבה
-קוצצים את דובדבני האמרנה המסוננים לפרוסות ומערבבים בפטיסייר
-מערבבים בפטיסייר את מחית הפרג
-מערבבים בפטיסייר את גבינת המסקרפונה
-מקפלים לתערובת הפטיסייר גבינה את הקצפת בעדינות

לתחתית:
-ממיסים את החמאה במיקרו
-במעבד מזון טוחנים את עוגיות הפטיבר והשקדים
-מוסיפים את החמאה והליקר ליצירת בצק

הרכבה:
-בתבנית אפיה קפיצית בקוטר 28 מ"מ מרפדים בתערובת העוגיות בעובי של חצי ס"מ
-יוצקים את תערובת הגבינה על התחתית
-מצננים במקרר למשך 8 שעות
-חולצים את העוגה
-מקשטים בדובדבני אמרנה מלמעלה

המתכון באדיבות
מסעדת אחד העם אחד אחד העם 1, נווה צדק, תל אביב הצג טלפון